Як виглядають чоловіки Алли Мазур, Наталії Мосейчук та інших, які попри статус дружин ховаються від камер

За образами строгих телеведучих ховаються чуттєві жінки, які поза камерами перетворюються на дбайливих матусь і люблячих дружин.

Обличчя героїнь нашої сьогоднішньої статті знає вся країна, чого не скажеш про їх чоловіків, які часто обирають непублічне життя.

Марічка Падалко

Марічка одружена з колишнім журналістом, а нині народним депутатом Єгором Соболєвим. Познайомилися вони, коли обидва були в шлюбах і навіть не думали про відносини, проте незабаром все змінилося. Подружжя щасливе разом ось уже 11 років і виховує трьох дітей – сина Мішу, дочок Машу і Катю.

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми

Людмила Барбір

Ведуча “Сніданку з 1+1” знаходиться у шлюбі з викладачем айкідо Ігорем Барбіром. Саме завдяки чоловікові теледіва почала займатися японськими бойовими мистецтвами і навіть захистила чорний пояс. У пари є син Тарас.

Людмила Барбір з родиною

Наталія Мосейчук

Доля звела Наталію з фінансистом на ім’я Ілля. Спочатку він здавався їй гордовитим, проте наполегливий чоловік все ж таки зумів розтопити серце зірки. Цікаво, що пропозицію руки і серця Ілля зробив не коханій, а її батькам. Згодом закохані одружилися і народили прекрасного сина Матвія, також у Мосейчук є старший син від першого шлюбу.

Наталія Мосейчук з чоловіком
Наталія Мосейчук з чоловіком

Алла Мазур

Одна з найулюбленіших українцями журналісток виховує сина Артема, проте особистість його батька приховує. Втім, в ЗМІ можна зустріти інформацію про те, що у Алли були відносини з колегою – головним редактором ТСН Тиждень Робертом Опалеником. Передбачувана пара часто виходить разом у світ, проте підтверджувати чутки не поспішає.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Роберт Опаленик і Алла Мазур

Неля Шовкопляс

На 1+1 Неля потрапила відносно недавно і тільки завдяки своєму шаленому бажанню змінити життя на краще. Її чоловік Владислав, з яким телеведуча познайомилася ще в університеті, підтримав кохану і разом з нею перекваліфікувався з простого шкільного вчителя на айтішника. Новими фарбами їх шлюб заграв після появи на світ двійнят Матвія і Тимофія.

Неля Шовкопляс з чоловіком та синами
Неля Шовкопляс з чоловіком та синами

Схожі статті