Модна битва жіночих лисин: Леся Нікітюк проти Наталі Могилевської (ФОТО)

Зірки шоу-бізнесу зобов'язані раз по раз дивувати публіку, а Леся Нікітюк та Наталя Могилевська роблять це з особливою регулярністю.

Леся Нікітюк – відома і кумедна українська телеведуча, яка полюбилася глядачам ще за часів її участі в “Розсміши коміка”. Зараз вона є обличчям Нового каналу і разом з Сергієм Притулою веде розважальний проект “Хто зверху?”.

Наталя Могилевська – легенда вітчизняної естради та просто талановита у всьому людина. Вона і танцює, і співає, і сама пише пісні, і очолює талант-школу для дітей, та й в цілому робить ще багато чого іншого.

Леся Нікітюк і Наталя Могилевська
Леся Нікітюк і Наталя Могилевська

Героїні нашої сьогоднішньої статті знайомі і дружні. Більш того, схоже, вони сходяться у смаках щодо зачісок – обидві вони приміряли на собі лисину. Так-так, вам не здалося, саме лисину.

Першою позбутися волосся на голові наважилася Леся Нікітюк. Зробила вона це в прямому ефірі оновлених “Танців з зірками” у випуску, де теледіву запросили на паркет в якості судді.

Лиса Леся Нікітюк
Лиса Леся Нікітюк

Як любителька епатувати глядачів своїми витівками, Леся з’явилася в проекті зовсім лисою, пожартувавши тим самим над колегою Владом Ямою. Для всіх, хто занепокоївся – це була перука, але виглядала дуже навіть реалістично.

Леся Нікітюк з лисою головою у Танцях з зірками
Леся Нікітюк з лисою головою у Танцях з зірками

А ось Наталі Могилевській вистачило сміливості посперечатися з зірковим тренером Анітою Луценко на стрижку налисо, якщо вона не встигне схуднути до кінця червня на 4 кілограми. Співачка вирішила візуалізувати свою майбутню зачіску і підготувати фанатів до зміни іміджу, але, на щастя, їй вдалося скинути обумовлені кілограми і залишити при собі пишну шевелюру.

Лиса Наталя Могилевська
Лиса Наталя Могилевська

Здається, навіть лиса голова не зіпсує цих красунь, а як вважаєте ви?

Схожі статті