Чоловік носить вагітну Лілію Ребрик на руках: розчулені батьки випромінюють щастя і обіцяють донькам радість

Андрій Дикий розчулив мережу своїм вчинком по відношенню до коханої.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий — батьки двох прекрасних доньок. Усе своє подружнє життя, вони стають прекрасним зразком для інших молодих пар. Андрій вміє створити ремонтучну атмосферу і схвалювати мережу ставленням до коханої дружини. Лілія Ребрик же надає приклад того, як залишатися жіночною та привабливою завжди. Пара час від часу радує підписників запальними танцями та ніжними па.

Плітки про вагітність

Нещодавно мережу заполонили чутки про вагітність Лілії Ребрик. Останнім часом її одяг дійсно наводить на думку про те, що є що приховувати. Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій жінка знову постала у вільній сукні.

Коментатори одразу помітили, що дещо взірці таки змінилося.

Коментар під публікацією Лілії Ребрик.

Примітно, що Андрій Дикий нещодавно прийшов на студію до дружини і носив її на руках тому, що вона вивихнула свою ногу. Користувачі мережі були неймовірно раді побачити, що танцюрист з таким трепетом відноситься до своєї коханої.

На превеликий жаль, Лілія, як і більшість знаменитих жінок в українському шоу-бізнесі не зізнається, навіть якщо дійсно носить під серцем дитину. Лишається сподіватися, що зірки дійсно чекають на поповнення і що в цей раз буде хлопчик, який зможе стати прекрасним братиком донькам знаменитостей.

Схожі статті