Єдиний спадкоємець Олега Винника: як виглядає спільний син повелителя вовчиць та його Квітки Таюне?

У артистів є спільна дитина, яку вони охороняють від публічності. Як вона виглядає?

Олегу Виннику вдалося влаштувати своє життя за кордоном, у Німечинні. Там він був зіркою театру, в нього були дружина та син, яких він до нестями любив, але з якоїсь причини він вирішив повернутися на батьківщину і підкорити велику сцену тут, що йому вдалося без проблем. За ним послідувала його кохана, але дитину довелося залишити. Хтозна з яких причин…

Як виглядає син Олега Винника?

Про те, що в Олега Винника є спадкоємець, відомо усім. Співак неодноразово світився поруч з хлопчиком в різноманітних локаціях. Наприклад, три роки тому він їздив на відпочинок у Домінікану, де журналісти ТСН його і побачили з хлопцем.

Олег Винник з продюсером та сином.

Зараз йому близько шістнадцяти років, він спортивного складу і здається, добре слухається батька, адже за увесь цей час жодного разу не потрапив під приціл об’єктиву і ніхто досі не знає, як точно він виглядає. Хлопця звуть Юліан.

Втім, на сайті спортивного клубу у Німеччині, також з’явилися фотографії Юліана, зроблені у рамках змагань по плаванню.

Юліан Винник

Звісно, вони не дають точного розуміння, якими рисами обличчя володіє юнак і навряд чи, зустрівшись з хлопцем на вулиці, його можна буде впізнати. Але це більше, ніж взагалі нічого.

Нагадуємо, що після того, як журналісти взяли інтерв’ю у односельчан Олега Винника, він припинив стверджувати, що не має коханої. Артист воліє приховувати і відмовчуватися. Втім, відомо, що він одружився з Таїсією Сватко ще за студентських часів і разом з нею поїхав за кордон. Судячи з того, що, бек-вокалістка не покидає Олега і завжди супроводжує його на концертах, між подружжям все чудово.

Дізнайтеся більше у відео:

Схожі статті