Чому Аіда Ніколайчук, Євген Літвінкович та інші підопічні Кондратюка зникли зі сцени, коли він за них узявся

Ігор Кондратюк – впливовий український продюсер, який міг би зробити зірками багатьох своїх підопічних, однак не з усіма це вийшло. Так чому ж?

Як людина, що розбирається в музичній індустрії, Ігор Кондратюк цілих сім сезонів був суддею вокального талант-шоу “Х-Фактор”, три з яких саме його підопічні здобували перемогу. А в третьому сезоні відразу двоє учасників команди Ігоря Васильовича зайняли перше і друге місце. Йдеться про переможницю Аіду Ніколайчук та суперфіналіста Євгена Літвінковича. Втім, обговорюваними вони перестали бути практично відразу після закінчення проекту.

Аіда Ніколайчук та Євген Літвінкович
Аіда Ніколайчук та Євген Літвінкович

Ще перед фіналом Аіда в інтерв’ю зізнавалася, що розмов про співпрацю з Кондратюком по завершенні шоу не було. Не виникли вони і після перемоги Ніколайчук, хоча, як виконавиця стверджує сама, вона на це і не розраховувала.

Остання на даний момент поява Аіди на сцені відбулася в півфіналі національного відбору на “Євробачення-2016”, а про новини з її життя можна дізнатися в соціальних мережах. До речі, нещодавно у себе в Інстаграмі Ніколайчук обрадувала шанувальників і пообіцяла незабаром нарешті повернутися в поле зору широкої публіки.

Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк
Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк

Що стосується Євгена Літвінковича, то Кондратюк відразу ж після закінчення “Х-Фактору” пообіцяв йому допомогти з початком творчого шляху. І свою обіцянку продюсер стримав – він оплатив починаючому артистові запис пісні та зйомки кліпу. Крім того, вони залишилися в добрих стосунках, але спільну роботу продовжувати не стали:

“Ігор про мене ніколи не забуває. У нас дуже дружні, теплі стосунки. Зараз він не хоче пов’язувати себе з продюсуванням. Ну що ж, на милування нема силування”, – розповідав Літвінкович в інтерв’ю КП.

Ігор Кондратюк з Євгеном Літвінковичем
Ігор Кондратюк з Євгеном Літвінковичем

Є на рахунку Кондратюка і підопічний, який став справжньою зіркою – Віталій Козловський. Їх співпраця почалася після перемоги Віталіка на шоу “Караоке на Майдані”, а потім і в “Шансі”, проте завершилася вона гучним скандалом.

Ігор Кондратюк та Віталій Козловський
Ігор Кондратюк та Віталій Козловський

Після розриву контракту в 2012 році Козловський втратив право виконувати свої хіти і разом з тим великі гроші, але на сцені співакові все ж вдалося закріпитися, правда, тепер він продюсує себе сам.

Схожі статті