Тіна Кароль на сцені Atlas Weekend показала справжнє ставлення до Юлії Саніної: більше ніж обійми

Тіна Кароль вже дивувала прихильників ніжною композицією з Юлією Саніною. Проте, на сцені популярного фестивалю вона показала справжнє ставлення до рокерші.

Тіна Кароль та Юлія Саніна у 2019 році записали чуттєву композицію, присвячену жіноцтву. Вже тоді кадри, де дві відомі співачки ніжно позують одна з одною. Свій трек артистки назвали гімном всіх жінок.

Тіна Кароль та Юлія Саніна

Тепер на київському фестивалі Atlas Weekend дівчата знову зустрілися на одній сцені. Під час перформансу Тіна підійшла до Юлії та ніжно до неї пригорнулася.

Тіна Кароль і Юлія Саніна на одній сцені

Здалося, що одніми обіймами шоу не завершиться.

Тіна Кароль і Юлія Саніна на одній сцені

До перформансу Тіни з Юлією співак MELOVIN вже зробив відчайдушний крок під час виступу та поцілував хлопця. Тим самим артист зробив камінг-аут. Про свій вчинок артист також написав на сторінці свого Інстаграму. Щоправда, з офіційної трансляції на музичному каналі його перформанс вирізали.

Співак розповів про свій вчинок

Чому Тіна Кароль досі не вийшла заміж?

Овдовіла Тіна Кароль у 2013 році. З тих пір ще ні з ким у парі її не бачили. Співачці тривалий час приписували роман з Даном Баланом після участі зірок на проекті “Голос країни”. Втім, врешті-решт з’ясувалося, що між артистами є лише дружні почуття.

Продюсер “Голосу країни” розповів про створення легенди

Викрив зірок продюсер співочого шоу Володимир Завадюк. Проте, сама Тіна в інтерв’ю під час поїздки в Казахстан розповіла, що вже готова відкритися світу та новим стосункам, але все ще береже пам’ять про покійного Євгена Огіра.

 

Схожі статті