Валентина Хамайко повідомила про біду в родині: семирічного сина прямісінько з відпочинку забрала швидка

Відома українська телеведуча Валентина Хамайко вийшла на зв'язок з шанувальниками прямо з відпустки, де у них трапилася біда.

Валентина Хамайко та її цивільний чоловік Андрій Оністрат виховують чотирьох дітей – дочок Соломію і Мирославу, а також синів Михайла та Андрія. Заради родини журналістка на декілька років зникла з ефірів, але вже після народження четвертої дитини вона повернулася на роботу, як тільки виписалася з пологового будинку. Для неї дуже важлива самореалізація і зміна обстановки, адже саме в період, коли всього цього не було, в стосунках подружжя настала серйозна криза.

Валентина Хамайко та Андрій Оністрат
Валентина Хамайко та Андрій Оністрат
Валентина Хамайко з дітьми
Валентина Хамайко з дітьми

Валентина на своїх плечах тягла побут і доглядала за спадкоємцями, Андрій же пішов з головою в бізнес. В один момент все стало так погано, що пара наважилася на відверту розмову. Тільки після того, як вони проговорили все, що накопичилося в обох, подружнє життя почало налагоджуватися. Зараз в їхній родині панує ідилія, яку телеведуча регулярно демонструє в соціальних мережах. Втім, іноді трапляється непередбачене.

Так, під час сімейного відпочинку в Бердянську старший син Міша отримав серйозну травму, про що Хамайко повідомила у себе в Інстаграмі:

“Вдень ще вітер в голові, а вечір я вже провела в лікарні. Ніч в дитячому стаціонарі Бердянська з Михайлом… Життя – це не лише приємні пригоди… А якщо діти активні і їх багато, то різні пригоди трапляються часто…”.

Валентина Хамайко у лікарні
Валентина Хамайко у лікарні

Валентина показала їхню палату – все дуже просто, про сучасний ремонт і мови не йде, але при цьому навколо дуже чисто і уважний персонал.

Пізніше телеведуча нарешті розповіла, що ж саме сталося:

“Сьома ранку. Хлопець відходить, спить. Вчора активно катався на самокаті, упав. Не послухався мене – катався, стрибаючи з бровки. Впав головою, вдарився. Підозра на струс мозку, швидка приїхала швидко, зібрали, КТ, потім стаціонар, чекаємо сьогодні ще на двох спеціалістів. Така історія. Хто з нас може бути застрахований від того, що дитина на відпочинку не стрибне, не впаде? Ніхто. Сподіваюсь, далі ми ще встигнемо повернутись туди ближче до моря, і навіть встигнемо ще трішки відпочити. На ефір – завтра вилітаймо”.

Син Валентини Хамайко, скріншот з Інстаграму телеведучої
Син Валентини Хамайко, скріншот з Інстаграму телеведучої
Скріншот з Інстаграму Валентини Хамайко
Скріншот з Інстаграму Валентини Хамайко

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.