Що відомо про першу дружину та дітей чоловіка Ольги Сумської Віталія Борисюка: навіть не мали, де жити

Віталій Борисюк — фігура неоднозначна та багатогранна. Чого ж ви не знаєте про нього?

Віталій Борисюк став легендою серед представників ЗМІ. Молодому та небагатому хлопцеві колись вдалося увести популярну акторку Ольгу Сумську з родини. Зірка буквально залишила усе, забрала крихітну донечку Тоню і поїхала з Віталієм світ за очі.

Перша дружина Віталія Борисюка

Віталій Борисюк та Ольга Сумська. Архівне фото.

Першою дружиною Віталія Борисюка і є Ольга Сумська. За усе своє життя він виховав лише двох дітей: падчерку Тоню Паперну і власну доньку від Ольги Анну Борисюк.

Коли Роман Ольги та Віталія дав логічне продовження, чоловікові не було куди приводити кохану, і він був змушений просити свою маму, щоб вона надала їм притулок. Втім, дуже швидко зірки набирали популярність, змогли заробити достатньо грошей і переїхати на власну квартиру.

Віталій Борисюк з донькою Анною.

Образ зразкового сім’янина також не підходить Віталію. Ольга зізнавалася, що в їхньому шлюбі мали місце зради, як з його сторони, так і з її. Втім, це ніяк не вплинуло на якість їхнього життя. Здається, що кохання зіркової пари лише зростає та стає сильнішим. Так, нещодавно Борисюк та Сумська зіграли друге весілля тому, що Ольга мріяла відгуляти це свято по-своєму, як це було у її мріях.

Перший чоловік Ольги Сумської згодом пробачив подружжю їхню витівку і запросив їх у свій театр акторами. Ті пропозицію прийняли. Тоня Паперна переїхала до Москви і стала дружиною актора Яглича і народила йому двох дітей. Анна Борисюк нині є студенткою. У Віталія та Ольги зараз як ніколи багато вільного часу, який вони можуть присвятити одне одному, і що, судячи з усього, йде їм на користь.

Схожі статті