Екс-чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов показав відео з сином: возз’єднався з його матір’ю чи забрав Табріза?

Ірина Білик у квітні заявила про розлучення. П'ятий шлюб відомої співачки, попри народження сина, не справдив її надій.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов познайомилися завдяки наполегливості зірки. Вона побачила фотографа по телевізору і зрозуміла, що їм необхідно зустрітися. Згодом дружні стосунки переросли у романтичні. Пара одружилася і народила сина Табріза. Хлопчик ще у дошкільному віці.

Ірина Білик і Табріз Ахмадов

Новиною про розлучення Ірина Білик поділилася з прихильниками, але те, як далі буде існувати її родина – лишила у таємниці. Зірка зазначала, що причиною її розлучення стало те, що вона не змогла витримувати стосунків на відстані. Чоловік рік до неї з сином не міг приїхати. Та, здається, ситуація змінилася. Аслан Ахмадов вперше показав спільне відео з сином на своїй сторінці в Інстаграмі.

Аслан Ахмадов з сином

Чоловік з дитиною кудись їдуть разом, маленький Табріз жваво розповідає, як він хоче провести день. По-перше, він просить батька взяти вихідний. Йому потрібен вільний час Аслана для того, щоб разом піти покататися на велосипедах. Батько погоджується з пропозицією дитини та продовжує знімати емоції Табріза.

Аслан Ахмадов з сином

Зірки не пояснюють чому Аслан раптово прилетів до рідних: чи це возз’єднання пари, чи просто відпустка.

Як Ірині Білик вдалося народити дитину?

Співачка вже на шостому десятку. Проте, наука допомогла зірці знову відчути радість материнства. Ірина звернулася по допомогу до сурогатної матері. Проте, це ніяк не вплинуло на спадковість Табріза: він дуже схожий на своїх батьків.

Схожі статті