Анна Богдан показала себе у 18 років ще до втручань у зовнішність. Чи закохався б Холостяк в таку учасницю?

Анна Богдан стала справжньою зіркою мережі після перемоги в 11 сезоні романтичного реаліті "Холостяк", де їй вдалося підкорити серце Михайла Заливако.

Як би глядачі не критикували вибір головного героя 11-го “Холостяка”, пара досі продовжує будувати відносини і регулярно демонструє свої почуття на публіці. Заради коханої Михайло навіть переїхав з Харкова до Києва. Зараз вони з Анною живуть разом.

Не можна не відзначити, що проект суттєво підняв популярність Богдан в мережі. На її особистий Інстаграм підписані майже 200 тисяч чоловік, яких вона посвячує в подробиці спільного життя з Заливако. Але крім цього дівчина також не соромиться говорити з фоловерами про минуле. Причому не тільки про колишнього чоловіка та їх невдалий шлюб.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Нещодавно Анна показала фанатам, як виглядала на піку своєї ваги, а на цей раз вона пішла ще далі і опублікувала архівні фото, на яких їй всього 18 років.

“У школі я була практично найвища в класі… З найдовшими ногами, і, швидше за все, сама худа (до речі, через це часто були глузування в мою сторону). І всі говорили одне: “Аня, тобі треба в моделі!”, – пише переможниця “Холостяка-11”.

Анна Богдан
Анна Богдан

Проте, після закінчення школи вона вступила на маркетолога, хоча до подіуму все ж дійшла:

“У 18 років я все-таки почала працювати моделлю. Я брала участь в Ukrainian Fashion Week. І була на розігріві на показі Юлії Айсіної”.

Анна Богдан у 18 років була моделлю
Анна Богдан у 18 років була моделлю
Анна Богдан у 18 років була моделлю
Анна Богдан у 18 років була моделлю

Цікаво, що своє життя Богдан в результаті не зв’язала ні з маркетингом, ні з моделінгом:

“Тільки пройшовши шлях студента-маркетолога і моделі я зрозуміла, що саме подорожі будуть надихати мене на роботу”.

Так вона стала турагентом. До речі, пристрасть до подорожей розділяє і коханий Ані Михайло Заливако. Парочка вже встигла побувати удвох в Туреччині.

Схожі статті