Онкохворій Анастасії Заворотнюк не дозволяють дивитися у дзеркало: акторка сильно змінилася і набрала вагу

З'явилася інформація, що Анастасія Заворотнюк сильно набрала вагу і важко переносить зміни.

Уже близько двох років Анастасія Заворотнюк бореться з раком пухлиною мозку. Родина зірки пережила справжнє пекло, адже має боротися не тільки з хворобою, але й з пресою та фанатами, які часто переходять межі дозволеного. Ні чоловік, ні донька Анастасії не коментують хід лікування.

Який стан у Анастасії Заворотнюк?

Нещодавно про стан зірки розповів актор і режисер Анатолій Демидов. За словами артиста, зараз воно стабілізувалося. Заворотнюк  знаходиться в заміському котеджі в Крекшіно чоловіком Петром, мамою і донькою Анною.

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов
Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов

За час боротьби з онкологією зовні Анастасія дуже змінилася. Однак вона не опускає руки і намагається взяти себе нову.

“Косинка на голові, волосся немає. Була в великих сонцезахисних окулярах, що закривають півобличчя, сиділа в колясці, укрита пледом. Вона сильно поправилася, але знайомі, вже бачили її в такому стані, звикли до її нинішньої ваги. І вона теж до себе такої звикає. Наскільки чув, у неї є деякі труднощі з мовленням і руховою функцією. А також з пам’яттю. Права рука частково обездвижена ще з минулого року, але масажі роблять свою справу, і відновлення йде”, – поділився Демидов.

Анастасія Заворотнюк до хвороби разом з батьками.

Щоб не засмучувати Анастасію, яка ще не звикла до своєї змінилася зовнішності, члени сім’ї не дають їй дивитися у дзеркало. Однак, всі інші прохання виконують неухильно. Тим не менш, Заворотнюк як і раніше намагається стежити за собою, робить манікюр, користується дорогою косметикою. Їй регулярно роблять масажі і проводять сеанси лікувальної гімнастики.

Найбільше часу зірка проводить із мамою. За словами Демидова, вона навіть переписала на неї свій заміський котедж.

Схожі статті