Як виглядають мама та рідна сестра Людмили Барбір? Ведуча обійняла найрідніших жінок та вперше показала їх

Людмила Барбір рідко показує, як виглядає її родина. Але у день народження близької людини вона вирішила зробити виняток.

Відома українська телеведуча, зірка “Сніданку з 1+1″Людмила Барбір досі залишається однією з найтаємничіших працівників телеканалу. Справа в тому, що окрім її стосунків з партнером Сенічкіним про її особисте життя нічого не відомо. Але й про дружбу з колегою стало відомо лише завдяки його давньому інтерв’ю.

З яких причин, телеведуча так старанно приховує родину від публічності та захищає приватне життя невідомо, адже Людмила не давала коментарів стосовно своїх принципів відносно слави.

Як виглядають мама та сестра зірки?

Втім, інколи усі ми робимо виключення. У цей раз його зробила Людмила.

Нещодавно знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram світлину, на якій позує з Марією Михайлівною та рідною сестрою Ганною. Приводом для цього став день народження мами. Зірка тележурналістики написала привітання для найдорожчої жінки у своєму житті та побажання у честь її свята. Підписники зірки дуже тепло прийняли цю фотографію і написали масу компліментів, як самій телеведучі, так і її родичкам.

Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс та Руслан Сенічкін
Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс та Руслан Сенічкін

Нагадуємо, що не так давно ми писали про дружбу Людмили Барбір та її партнера по студії Руслана Сенічкіна. Телеведучий зізнався, що колега є його найкращим другом. Не дивлячись на те, що зірки разом подорожують, проводять час поза камерами і так далі, їхні відносини ніколи не переходили межу і завжди залишалися дружніми. Однак, навіть якщо це не так, фанати сніданку не надто засмутяться, а можливо і навпаки стануть щасливими.

Схожі статті