Приєдналася до столу та одразу увела чоловіка з родини: як Оля Полякова втілила свої мрії за чужий рахунок?

Колишня продюсерка Олі Полякової розповіла про перші кроки співачки в шоу-бізнесі.

Здається, що зірка Олі Полякової спалахнула раптово та дуже яскраво. Втім, це досить обманне враження. Шлях співачки до успіху був доволі довгим, але варто визнати, що у якийсь момент її кар’єра дійсно злетіла до небес з небувалою швидкістю.

Підсіла за столик та зачарувала

Оля і Вадим Полякови
Оля і Вадим Полякови

Найперша продюсерка Олі Полякової у інтерв’ю розповідала, як саме артистка починала свою кар’єру. За словами піар-менеджерки співачка довгий час працювала за копійки. Вона виступала на різноманітних корпоративах і навіть не змогла принести нормального прибутку фірмі, яка займалася її продюсерством. Мовляв, не повернули і тридцяти відсотків вкладених в неї коштів.

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом
Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом

Сталося це тому, що Оля Полякова на одному зі своїх виступів познайомилася з Вадимом (наразі зі своїм чоловіком). Так, майбутня зірка підсіла за стрлик до багатія та одразу ж підкорила його. Зірка сміялася, розповідала анекдоти та веселила публіку.

Між ними закрутився бурхливий роман, і Оля наполегливо попросила Вадима покинути першу дружину, що він і зробив майже одразу. Тільки-но пара почала житм як сімейна пара офіційно, Оля розірвала контракт з продюсеркою та взяла гроші у Полякова на розкрутку своєї кар’єри.

Однак, варто відмітити, що розповідь самої співачки зовсім відрізняється від розповіді її минулої продюсерки. Оля Полякова якось розповідала, що довгий час займалася домашнім господарством та дітьми, а кар’єрою зацікавилася лише тоді, коли обидві доньки трохи підросли. Однак, і тут є неспівпадіння, адже Алісі всього 9 років, а зірка Полякової загорілася набагато раніше.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.