Як змінилася мама Катерини Репяхової з появою онука: мужньо погодилася ростити сина 55-річного співака

Катерина Репяхова та Віктор Павлік місяць тому стали батьками. Допомагає ростити сина теща співака.

Місяць тому всі медіа буяли заголовками про те, що молода дружина Віктора Павліка народила йому сина. Вагітність Катерина не приховувала і навпаки всі деталі розповідала у своєму Інстаграмі.

Катерина Репяхова і Віктор Павлік
Катерина Репяхова і Віктор Павлік

Дитину назвали Михайликом. Допомагати з немовлям приїхала з Дніпра мама Катерини. Жінці подружжя знімає квартиру поруч та бере її у всі родинні подорожі. Репяхова не перестає хвалити свою помічницю.

Нещодавно в Інстаграмі нарешті показалася теща Віктора Павліка. Жінка разом з родиною помандрувала на Закарпаття.

Мама Каті Репяхової

Як відповідальна бабуся, жінка сіла поруч з візочком Михайлика. Зафільмувала маму Катерина у ресторані, поки обирали разом, що будуть куштувати на відпочинку. Теща артиста виглядає свіжо та доглянуто. Вона також білявка, як і її донька і так само, як і Катя стильно одягається.

Які стосунки у Віктора Павліка з тещею?

Не ново, що брак Віктора Павліка та Катерини Репяхової – нерівний. 29 років різниці між закоханими.

Мама дівчини відреагувала достатньо позитивно, щодо вибору доньки. Вона підтримала, як завжди свою дитину. Була жінка і на святі, яке влаштувало новоспечене подружжя після походу до РАГСу.

Гучного весілля не було тому, що у рік одруження артиста тяжко хворів його молодший син Павло. У серпні 2020 юнака не стало. Тривалий час хлопець боровся з пухлиною, але організм не витримав тривалої та виснажливої терапії…

 

Схожі статті