Ольга Сумська влаштувала з Віталієм Борисюком медовий місяць та показала, чим утримує чоловіка біля себе

Ольга Сумська насправді здивувала мережу знімками з відпочинку.

Настав сезон курортів, теплого моря та літніх ночей. Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк взяли спільну доньку Анну та гайнули на інший континент.

Де відпочивають Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Зіркове подружжя з молодшою ​​дочкою прилетіли в місто Хургада і оселилися в 5-зірковому готелі, в якому неодноразово відпочивали представники шоу-бізу. Ольга Сумська, Віталій Борисюк та 19-річна Анна релаксують в басейні, в море і влаштовують світські вечері в місцевих ресторанах.

Ольга Сумська поділилася з підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що в Єгипті нарешті зможе відпочити від шаленого графіка. Вона згадала гастрольний тур в період рекордної спеки і жахливі умови в поїздах Укрзалізниці. Актрису обурювало те, що в купейних вагонах не було кондиціонерів.

Варто відмітити, що у Ольги та Віталія наче почався другий медовий місяць. Пара активно показує публіці силу своїх почуттів та позує на камеру. Також неможливо не помітити, що акторка знаходиться у привабливі фізичній формі, адже її фігура доволі струнка та підтягнута.

Цілком можливо, що стосунки зіркового подружжя дійсно переживають підйом, адже не так давно Ольга та Віталій зіграли справжні весілля на свою річницю. Акторка пояснила цей вчинок тим, що мріяла про абсолютно іншу церемонію, але через брак грошей не змогла втілити мрії у життя, коли була юною. Тепер Ольга має можливість чинити саме так, як їй того хочеться.

Схожі статті