Ошатний Андрій Данилко в традиційному вбранні таємно відгуляв весілля: танцювали та співали всю ніч

Юрій Горбунов засвітив Андрія Данилко на весіллі.

Андрій Данилко продовжує тамувати своїх фанатів таємничим особистим життям та очікуванням на його весілля. Вже багато років артист не розкриває імен своїх обраниць, і наче взагалі не збирається під вінець. Хто зна, може кохання — не те, чого воліє співак? Однак, шанувальники творчості Данилко не припиняють шукати матеріал, який міг би підказати їм, що відбувається у любовному житті артиста.

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля

Нещодавно телеведучі Юрій Горбунов та його дружина Катерина Осадча відправилися до Львова по роботі. Яке саме замовлення  знаменитості отримали вони не сказали, але згодом стало відомо, що зіркове подружжя завітали на весілля. Імовірніше за все, зірки предстали перед гостями само у якості ведучих.

Скріншот сторінки Юрія Горбунова.

Під час веселощів Юрій Горбунов відзняв виступ Вєрки Сердючки, яка запалювала для новоспеченої родини та їхніх гостей.

На особисті сторінці телеведучого в соціальній мережі Instagram з’явилося безліч кадрів з виступу артиста. На них Андрій співає пісні про кохання одягнутий у вишиванку та з зіркою на голові. Також в об’єктив потрапила дивне звернення Андрія до його партнерки по сцені Інни Білоконь. Артист начебто спеціально поставив перед приспівом звернення до його сценічної мами, ніби натякаючи на почуття.

На превеликий жаль, наречених Горбунов не показав, а присвятив увесь свій час спостеріганню за виступом Вірки Сердючки. Варто відмітити, що Андрій Данилко не втрачає хватку і виступає дуже якісно. Не дивно, що саме його обирають для подібних свят.

Схожі статті