Мама Дана Балана вже обрала сукню на весілля сина з Тіною Кароль: збирається затьмарити наречену

Людмила Балан замилувала мережу білосніжним образом.

Не так давно мрії шанувальників зіркової пари Дана Балана та Тіни Кароль розбилися вщент. Справа в тому, що продюсер головного вокального шоу України “Голос країн Володимир Завадюк розповів всю правду про стосунки зірок. З’ясувалося, що усе увесь флірт, за яким глядачі спостерігали на екрані був продуманим шоуранерами заради підняття рейтингів. Втім, надія помирає останньою. Серед фанатів знаменитостей ще є люди, які щиро вірять у непідробність тих емоцій, якими Тіна та Дан ділилися одне з одним.

Людмила Балан у вишуканій сукні станцювала для фанатів

Скріншоти сторінки Людмили Балан.

Підливає масла у вогонь той факт, що Тіна Кароль познайомилася з мамою Дана Балана, яка ніжно притулила до себе співачку на очах у всіх і дала зрозуміти, що дуже їй рада. Нещодавно на особистій сторінці зірковою мами в соціальній мережі Instagram з’явилося нове відео, на якому жінка покрутилася перед камерою, станцювала та показала свою підтягнуту фігуру і білосніжну сукню. Плаття виявилося доволі коротким, тому жінці по щасливилося продемонструвати і стрункість своїх ніг.

Судячи з усього, зірка обрала її заради свята. Можливо весілля або до дня народження. Зірка молдавського телебачення зібрала масу компліментів та лайків.

Неможливо не відмітити той факт, що користувачі мережі вже не перший раз помічають неймовірну схожість між Людмилою Балан та Тіною Кароль. Фанати використовують це, як ще одну причину, чому співак мав закохатися у співачку до нестями. Мовляв, чоловіки обирають жінок, які схожі на їхніх мам.

Схожі статті