Григорія Чапкіса немає вже місяць: як живе його родина та чи змогли діти порозумітися з 4 дружиною покійного

Григорій Чапкіс - легенда української сцени. Простилися з маестро 13 червня цього року. Як живе родина хореографа зараз?

Григорій Чапкіс пішов з життя тихо і скромно: в оточенні родичів, в останні дні життя майже не вставав з ліжка. Ця сумна подія згуртувала навколо чоловіка все сімейство, яке розпорошилося по світу: син живе у Штатах, донька та онучка в Італії.

Григорій Чапкіс з сином та онучкою
Григорій Чапкіс з сином та онучкою

Родина навіть попри пандемію прилетіла до України.

Родина Григорія Чапкіса

Зараз же всі поступово повернулися до звичного життя. Онучка хореографа, Анна Сафрончик, вже побувала навіть у Греції.

Додому, у США повернувся і син Григорія Чапкіса. Грег, так звати чоловіка, має там власну танцювальну школу та працює над хореографічними постановками.

Як склалася доля четвертої дружини Григорія Чапкіса?

Відомий хореограф мав успіхи не тільки на сцені, а й в особистому житті. Чоловік був чотири рази одруженим. Вибір останньої обраниці здивував не тільки прихильників, а й всю його родину. Чоловік вподобав молодшу на 51 рік за себе директорку ювелірного магазину.

Жінку звати Людмила або Міла – саме так лагідно називав її танцюрист. Вона також була на прощанні з маестро, але вирішила зберігти свою непублічність та стала розмовляти з журналістами.

Квартира Григорія Чапкіса
Квартира Григорія Чапкіса

Коли Григорій Чапкіс робив екскурсію для журналістів по своїй квартирі, багато фанатів запідозрили, що помешкання відійде у спадок молодій дружині. Та хореограф запевнив, що жінці нічого не потрібно: вона добре забезпечена.

Квартира Григорія Чапкіса
Квартира Григорія Чапкіса

Схожі статті