Настя Каменських показала колишнього нареченого: як виглядає головний суперник Потапа – імпозантний депутат

Зірка української естради Настя Каменських щаслива в шлюбі з продюсером Потапом, але він не єдиний чоловік, за якого співачка могла вийти заміж.

Перші щирі почуття знаменитість відчула ще під час навчання в університеті. Предметом зітхання став її однокурсник Володимир Дятлов, хоча іскра між ними спалахнула далеко не одразу. Пару років молоді люди просто дружили, але, як це часто буває, в якийсь момент дружба переросла в дещо більше. Вова став тим, хто нарешті сприймав Настю всерйоз, на відміну від інших чоловіків.

Настя Каменських зі своїм першим коханням
Настя Каменських зі своїм першим коханням

Ідилію у відносинах порушила автомобільна аварія, в яку Каменських потрапила разом з коханим і його сім’єю. ДТП забрало життя батьків і сестри Дятлова, самі ж вони дивом залишилися живі.

Після того, як це сталося, Володимиру довелося переїхати з Києва додому, до рідного Миколаєва, де у нього не залишилося нікого, крім бабусі. Проте, пара продовжила відносини, але вже на відстані.

Згодом сотні кілометрів між Настею та Вовою давали про себе знати – любов вщухла і залишилася тільки дружба, тому в підсумку вони вирішили розійтися. Хоча їх досі пов’язує не тільки спільне минуле – колишні хрестили дочку близьких друзів, тож вони куми і час від часу бачаться одне з одним.

Настя Каменських та її колишній коханий Володимир Дятлов
Настя Каменських та її колишній коханий Володимир Дятлов

Як же склалася доля першого кохання Каменських? Володимир Дятлов став підприємцем сільгосп підприємства у Вознесенську, це Миколаївська область, а також якийсь час займав пост депутата Вознесенської районної ради.

Що було далі в житті Насті – знають усі. Більше подробиць про особисте співачки дивіться у відео нижче:

Схожі статті