Яким було життя Віктора Павліка до зустрічі з Репяховою? Зраджував дружині, покидав родину, але любив сина

Віктор Павлік мав насичене життя до зустрічі з четвертою дружиною. Яким воно було?

Зараз Віктор Франкович активно виходить в світ з четвертою дружиною, а за сумісництвом і його концертним директором Катею Репяховою. Стосунки пари почали зав’язуватись 6 років тому, коли артист був одружений на своїй третій дружині Ларисі. Ще тоді його син Павло був живий, і нічого не передвіщувало біди.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом
Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом

Яким було життя Віктора Франковича до Каті Репяхової

Звісно важко скласти повну картину того, як артист жив до зустрічі з молодою концертною директоркою. Однак, опираючись на інтерв’ю його колишньої дружини, можна зробити деякі висновки. Так, Лариса Созаєва розповідала, що чоловік їй регулярно зраджував.

Віктор Франкович і сам не заперечував цих слів. Мовляв, “стрибки у гречку” не вважає за зради. Тому не дивно, що в нього стрімко почали розвиватися стосунки з його підлеглою, у якій він спочатку не побачив потенціалу. Більш того, 10 років тому Павлік покидав родину майже на рік, але згодом пара помирилася, а їхнє кохання вийшло на новий етап.

Лариса була здивована черговій коханці свого чоловіка, але, судячи з усього, троє прекрасно уживалися. Так, Катя згадувала часи, коли вони втрьох йшли обирати дружині Віктора Павліка айфон.

Пост Лариси Созаєвої
Пост Лариси Созаєвої

Варто відмітити, що позиція пари раптово змінилася. Якщо раніше Катя запевняла, що не була коханкою співака, то зараз з гордістю говорить, що знаходиться у стосунках з Віктором Франковичем 6 років, що суперечить попереднім словам. Між колишньою дружиною та коханкою артиста відбувалося публічні сварки. Так, Катя нагадувала Ларисі і про поїздки, які їй оплачував Віктор Франкович, а Лариса все ніяк не могла пробачити дівчині витрачені сімейні гроші.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

За офіційною версією Віктор Павлік не покидав родини через рак сина. Однак, після його смерті усе змінилося назавжди. Співак одразу ж покинув колишню дружину і одружився на іншій.

Схожі статті