Ані Лорак і Світлана Лобода приїдуть в Україну: у мережі пригадали, чому зірки покинули країну 7 років тому

Ані Лорак, Світлана Лобода. Ці дівчата зробили успішну кар'єру в Україні, але вирішили згодом її полишити. Тепер зірки повертаються назад.

2014 та 2015 роки стали переломними у кар’єрі Ані Лорак та Світлани Лободи. Зірки дали останні концерти в Україні та вирушили закордон. Більше їх виступів тут не було.

Лободу цькували, а Лорак зривали концерти. У 2015 році у рідних для Кароліни Чернівцях навіть вирвали її пам’ятник з місцевої алеї зірок. Та у 2021 поп-діви вирішили ризикнути та вперше за 7 років заспівати на сцені в Україні.

Обрали для цього популярні клуби в Одесі. Прибудуть туди у серпні.

Ані Лорак
Ані Лорак

У 2018 році Натела Крапівіна, яка на той момент була продюсеркою Світлани Лободи розповідала, що їм пропонували виступили у “Палаці Україна”, що у Києві. Проте, менеджмент співачки почав переживати за безпеку прихильників. Гастролювала врешті-решт поп-діва Америкою, Прибалтикою, поїхала в країни Азії.

Світлана Лобода і Нателла Крапівіна
Світлана Лобода і Нателла Крапівіна

Тим не менш, приватним чином, що Світлана, що Кароліна бували вже в Україні. Ані Лорак навіть прилітала сюди у 2019 році розлучатися з екс-коханим Муратом.

Хто з російських зірок виступає в Україні?

З одного боку Ані Лорак та Світлана Лобода піддавалися жорсткій критиці, на їх концертах активісти охоче влаштовували акції протесту. Та в той же час інші артисти приїздили і давали виступи у нас без ексцесів.

Частою гостею столичних заходів була Віра Брежнєва, яка проживає з російським композитором Костянтином Меладзе. Нещодавно давав концерт репер Баста, який знову планує приїхати в Одесу. Там же чекають і на концерт іншого реп-виконавця Елджея.

Схожі статті