Олег Винник замінив свою Таюне іншою? Співак вийшов до фанатів у гордій самотності і розповів усю правду

Олег Винник заінтригував фанатів новинами, які можуть сподобатися не усім.

Таюне прославилася на всю країну після того, як почала співпрацювати з Олегом Винником. Талановита жінка стала його бек-вокалісткою і головним претендентом на місце таємницею дружини українського жіночого улюбленця. Розкривати особисте життя обидва артисти навідріз не хочуть, але шанувальники не перестають вірити в їхнє кохання.

Співробітництво з Христиною Соловій

Христина Соловій

Нещодавно ж фани почали бити на сполох через те, що на зйомках нового шоу Олег Винник з’явився один. Вони задумалися, чи не розлучився популярний артист зі своєю вірною Квіткою Таюне. І ось завдяки свіжим фотографіям та відео в соціальній мережі Інстаграм стало зрозуміло, чи правда це. На безлічі відео, видно, щоб бек-вокалістки поруч зі співаком немає.

Скріншоти сторінка Олега Винника

Під час розмови з журналістами та фанатами співак розповів, що співпрацює з Христиною Соловій і виконує її пісню. Було незрозуміло, виконує він її сольно, чи у дуеті зі співачкою. Втім, згодом стало зрозуміло, що місце Таюне він нікому не віддав, а вона з’явилася разом зі співаком на сцені, як і раніше. Фанати не змогли стримати свого щастя.

Нагадуємо, що чутки про те, що співак та його бек-вокалістка насправді є подружжям з’явилася давно. Підтвердженням цьому є інтерв’ю односельчан повелителя вовчиці, а також його архівна розмова журналістами, у якій він зізнається, що у Німеччині він живе з родиною. Також представникам ЗМІ вдалося розкопати інформацію про його сина, який вчиться за кордоном. За неофіційними даними хлопця звуть Юліан. Олега помітили у компанії сина декілька разів на відпочинку.

Схожі статті