Зіркові розлучниці, які не побоялися осуду глядачів: Катерина Осадча, Марічка Падалко, Оля Полякова та інші

Хто з представниць шоу-бізнесу не посоромився стати коханкою?

Катя Осадча

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

Коли Катя Осадча розпочала стосунки з Юрієм Горбуновим, він був одружений на своїй першій дружині Людмилі. Жінка була значно старша за нього, виховувала дочку від іншого чоловіка і не змогла подарувати первістка відомому телеведучому. Офіційно про стосунки зірок стало відомо лише тоді, коли живіт Каті Осадчої було неможливо приховати. Незадовго після цього на світ з’явився перший спадкоємець знаменитості Івасик.

Марічка Падалко

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми

Марічка Падалко не приховує того факту, що на момент знайомства з Єгором Соболєвим обидва були одружені. Зірка якось розповідала, що дуже боялася першого побачення з чоловіком, але хотіла змінити своє життя і мати дітей. Своє бажання вона втілила дуже швидко — не пройшло і року з початку стосунків телеведучої з політиком, як вона завагітніла.

Оля Полякова

Оля Полякова з чоловіком та доньками
Оля Полякова з чоловіком та доньками

Оля Полякова не бачить сенсу у тому, щоб приховувати той факт, що вона була коханкою. Втім, цей статус вона носила зовсім недовго, якщо покластися на її слова. Співачка наполягає на тому, що необхідно одразу ж змушувати чоловіків розлучатися і запевняє, що сама вчинила так само.

Лідія Таран

Лідія Таран
Лідія Таран

Чи був у Лідії Таран роман з Андрієм Доманським на той час, як він вирішив розлучитися з дружиною достовірно невідомо. Але точно відомо, що їхнє знайомство довелося саме на той проміжок часу. Андрій одразу ж пішов з родини до квартири телеведучої. Незабаром в них народилася донька Василина, яка не змогла насолодитися щастям повної сім’ї. Андрій незабаром покинув і Лідію.

Схожі статті