А говорила, що все натуральне: пластику Олі Полякової вище пояса викрили у найнесподіваніший для неї момент

Оля Полякова засвітила частини тіла, які за думкою користувачів не можуть бути створені матінкою-природою.

Не так давно старша донька Олі Полякової Марія вперше виступала перед публікою у складі музичного гурту “Шви”.

Відпочинок подалі від хейту

Дівчину одразу ж засудили у соціальній мережі через використання нецензурної лексики у текстах пісень. Зіркова мама новоспеченої співачки одразу ж заступилася за неї. Мовляв, ви не знаєте, що насправді слухають ваші діти, а Марія Полякова впоралася з першим публічним виступом максимально успішно.

Вочевидь, після дебюту доньки та агресивної реакції на її творчість суспільства, Оля вирішила поїхати з нею на відпочинок, де продовжила сваритися з невдоволеними.

Пластика

А який буває відпочинок без фотографій? На особистій сторінці Олі Полякової в соціальній мережі Instagram з’явилася її фотографія у відкритому купальнику, на якій підписники зірки побачили неприродність її бюсту.

Коментатори одразу ж повідомили зірці про те, що помітили штучність її форм. Варто відмітити, що сама Оля Полякова завжди заперечувала втручання пластичних хірургів у її зовнішність. Мовляв, вдавалася до послуг косметологів, але ніколи не лягала на хірургічний стіл.

Скріншот коментарів під публікацією Олі Полякової.

Втім, деякі користувачі вважають, що співачка знову невдало відфотошопила свою фігуру. Так чи інакше, у природнє походження декольте Олі Полякової на знімку майже ніхто не повірив. Можливо, таким чином співачка вирішила взяти удар на себе.

Схожі статті