(Фото) Як виглядає і чим займається таємний чоловік Ольги Цибульської: імпозантний та впливовий депутат

Ольгу Цибульську підозрювали у романі з Дзідзьо. Для того, щоб виправдати своє чесне ім'я зірка пішла на відчайдушний крок.

Оля Цибульська була у ярості, коли дізналася, як про неї відгукається екс-дружина Михайла Хоми, Дзідзьо.

Нагадаємо, що співачка Славія після розлучення вирішила дати інтерв’ю, де розповіла наскільки їй була неприємною гра Цибульської та її чоловіка у роман заради піару. Ми писали про це раніше.

Дзідзьо та Оля Цибульська
Дзідзьо та Оля Цибульська

Оля заперечила всі романтичні стосунки між нею та Михайлом Хомою. Вона заявила, що їх поєднує тільки хрещення її сина, адже Дзідзьо став кумом артистці.

Проте, свого справжнього чоловіка зірка тривалий час приховувала. Вона аргументувала це тим, що її коханий – особистість не публічна. Інколи, ховаючи сором’язливо обличчя чоловік з’являвся в Інстаграмі обраниці.

Непублічність чоловік обрав через свою діяльність. Видання “ГОРДОН” розсекретило постать загадкового обранця жінки. У реєстрі декларацій виявлено декларацію колишнього депутата Радивилівської міської ради Сергія Грисюка. Ось, як виглядає чоловік Ольги Цибульської.

Чоловік Ольги Цибульської

Цікаво, що сама Ольга має подвійне прізвище. Вона, виявляється, Цибульська-Грисюк.

Декларація чоловіка Ольги Цибульської

Ольга зазнавалася, що не зраджувала коханому. Навіть Славія, після всіх перепитій з Дзідзьо не дозволила собі в інтерв’ю звинувачувати його колежанку по сцені. Єдине, щоб хотіла екс-дружина Михайла Хоми – так це бути на місці Цибульської у всіх романтичних кліпах та піснях свого колишнього коханого.

 

 

 

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.