Ектор Хіменес-Браво показав, хто рятує його від самотності в Україні після розриву з нареченою: “Дуже люблю”

Суддя улюбленого українцями кулінарного проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив поділитися з шанувальниками особистим.

На українському телебаченні Ектор Хіменес-Браво став справжньою зіркою, а його телевізійна кар’єра почалася цілих 10 років тому. Зараз він знаходиться в статусі завидного холостяка, хоча так було не завжди. В Україні герой нашої сьогоднішньої статті здобув не тільки успіх, але і знайшов кохання, яке, втім, не привело до щасливого кінця.

Колишню наречену Ектора звуть Анна, він навіть знайомив її з рідними в Колумбії після пропозиції руки і серця, однак в один момент пара перестала публікувати спільні фото в мережі, тому стало ясно – вони більше не разом. Про причини розставання тепер уже екс-закохані публічно не говорять.

Ектор з колишньою нареченою Анною
Ектор з колишньою нареченою Анною

Незважаючи на невдалий досвід відносин, серце Хіменеса-Браво не зачерствіло. Так, на особистій сторінці кулінара в Інстаграмі з’явився зворушливий пост з тими, кого він любить щиро й віддано – його чотириногими улюбленцями:

“Прийшов час познайомити вас трохи ближче. Чоко у мене вже дев’ять років, моя перша собака, дуже спокійна і вже стара, любить багато спати. Він дуже вірний, такий свій, він відразу мені був покірний. А Лупіта з’явилася у мене півтора роки тому, мені подарували її на день народження. Вона дуже з характером, бойова, вольова, активна, я скрізь і завжди її з собою беру”.

Ектор зізнався, що Лупіта супруводжує його навіть на зйомках “МастерШеф”. І хоча він її господар, між ними сильний зв’язок. Для нього тварини – не просто друзі, а частина родини, з ними шеф-кухар ніколи не буває самотнім. Порода собак Хіменеса-Браво – бельгійський гриффон. Саме її він обрав тому, що дуже любить фільм “Зоряні війни”, а гриффони зовні схожі на Чубакку, від чого зірка в захваті.

Схожі статті