Філіп Кіркоров зав’язав нові стосунки далеко за океаном: “Насправді закоханий та по-справжньому щасливий”

Що відбувається в особистому житті Філіпа Кіркорова? Поп-король викликав масу запитань.

Філіп Кіркоров обожнює подорожувати і має достатньо фінансів не тільки для того, щоб дозволити собі поїздки до США. Поп-король навіть побував на MetGala. Співак часто навідується до Америки і постійно ділитися фотографіями з подорожей.

Які стосунки має Кіркоров у США?

Нещодавно Філіп Кіркоров побував в Нью-Йорку і поділився з шанувальниками своїми яскравими емоціями від цього міста.  На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram він опублікував серію знімків, зроблених в “Великому яблуці”.

На знімках Кіркоров постав разом зі своїми друзями. Виявляється, що Філіп активно будує дружні стосунки з мешканцями Штатів. Однак, зовнішній вигляд останніх і дружні обійми дещо збентежили шанувальників, викликавши шквал припущень.

Скріншот коментарів під публікацією Філіпа Кіркорова.

Так, переважаюча кількість більшість користувачів помітила натяк на романтику між чоловіками. Вони впевнені, що Філіп Бедросович є представником спільноти ЛГБТ. Під публікацією зірки сотні коментарів такого роду.

Скріншот коментарів під публікацією Філіпа Кіркорова.

Нагадуємо, що Філіп Кіркоров і Давид Манукян викликали фурор в мережі, разом з’явившись на російській музичній Премії Муз-ТВ – 2021, взявшись за руки. Їхнє вбрання і обраний ними антураж натякали на нетрадиційні стосунки.

Варто відмітити, що чутки про нетрадиційну орієнтацію Філіпа Бедросовича блукають мережою вже не перший рік. Однак, у цьому році хвиля набрала неймовірних об’ємів і значно вплинула на на репутацію артиста. Сподіваємося, що здогадка шанувальників не турбують співака, який був змушений закрити коментарі під фотографію з другом.

Схожі статті