Горбунов показав, якого морського гада вони зустріли на курорті: вагітна Осадча від такого і народити може

Родина телеведучих Юрія Горбунова і Каті Осадчої продуктивно відпочиває в Туреччині в перервах між напруженими зйомками.

Для героїв нашої сьогоднішньої статті зараз по-справжньому особливий час – вони знаходяться в очікуванні дива, адже Катя Осадча вагітна. Для неї це буде вже третя дитина, оскільки в першому шлюбі з бізнесменом Олегом Поліщуком вона народила сина Іллю, а Юрій Горбунов батьком стане вдруге.

Сини Каті Осадчої
Сини Каті Осадчої

Незважаючи на своє цікаве положення, телеведуча не збавляє обертів у роботі. Проте, про відпочинок вона теж не забуває, тому подружжя взяло заслужені відпустки і вирушило разом з сином Іваном у сонячну Туреччину. Туди вони летіли бізнес-класом, а зупинилися в готелі Kaya Palazzo Golf Resort з обслуговуванням за системою “Все включено”. За одну ніч сім’ї з двох дорослих та однією дитиною доведеться викласти щонайменше 32 тисячі гривень.

Як активні користувачі соціальних мереж, Катерина і Юрій регулярно радують шанувальників новими фото. У тому числі і відпускними. Зірка “Світського життя” вже встигла іронічно поскаржитися підписникам на літню вагітність, пояснюючи це тим, що взимку не спекотно, та й навколо немає роздягнених людей з таліями. Фоловери запевнили – бути вагітною Осадчій дуже личить, і фігура у неї чудова.

Шоумен від дружини не відстає і теж ділиться кадрами з відпочинку. На цей раз в Інстаграмі Горбунова з’явився кумедний знімок, зроблений прямо в морі. Юрій прийняв позу зірочки і з незворушним виразом обличчя дивиться в камеру, а в підписі він вирішив над собою пожартувати та написав:

“Морський гад”.

Скріншот з Інстаграму Юрія Горбунова
Скріншот з Інстаграму Юрія Горбунова

До речі, Катя Осадча неодноразово зізнавалася, що почуття гумору – одна з тих якостей, за які вона полюбила Горбунова.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.