Досвідчений батько Володимир Остапчук не стримав емоцій та показав округлий живіт нової дружини: “Дякую”

Володимир Остапчук вже двічі став батьком. Невже з молодою дружиною готовий народити ще одну дитину?

Володимир Остапчук. Його ім’я тепер тісно пов’язано не тільки з шоу “Маска” чи іншими творчими проектами. Розлучення. Ось, що стало темою №1 для обговорення у ЗМІ.

Дійсно, з його екс-коханою Оленою Войченко ситуація набирала скандальних обертів. Не могла пара порозумітися щодо аліментів та спільного виховання дітей. А їх у шлюбі народилося двоє.

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми

Скандали доходили навіть до того, що Володимир писав заяви у поліцію з приводу того, що кохана не дає бачитися з малюками.

Скріншот сторінки Володимира Остапчука.

Чоловік був у ярості, коли дізнався, що не може просто погуляти з сином та донькою. В Олени ж своя правда. Вона розповідала, що наполягала аби екс-обранець познайомив малюків з новою пасією та взяв їх навіть на весілля.

Зараз пристрасті вгамувалися і шоумен показав ніжну світлину з відпочинку з новою дружиною Христиною Горняк. Жінка позує у вишуканому білому купальнику, а її коханий спустився на одне коліно та поцілував животик.

“Головна новина з Мальдів”, – захоплено пише Володимир Остапчук.

Виявилося, що насправді це фото зробили заради жарту. Так знаменитість описав, як гарно їх годували у готелі.

“Спасибі all inclusive за те, що набрали по 3 кг кожен”, – пояснив артист.

Та підписники жарт не оцінили. У коментарях на зірку та його дружину вилили дуже багато негативу, втім, прославлений ведучий вже давно не помічає таких критиків.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.