Чому неправославний Віктор Павлік наполягає на хрещенні маленького сина: молода дружина Репяхова проти

Молода дружина Віктора Франковича розповіла, що вони збираються хрестити Михасика.

Близько двох місяців тому четверта дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вперше стала мамою. Ця подія була дуже хвилюючою для родини. Первістка чекали з нетерпінням та усіма приємними моментами, які тільки можна пережити під час вагітності. Концертний директор не відмовляла собі ні в чому: вона влаштовувала фотосесії, ходила на шопінг для малюка та тестувала різноманітні продукти. Пологи також пройшли легко. Хоча дівчина не очікувала, що процес бути настільки болючим.

Чому хрестять Михасика Павліка?

Нещодавно Катя Репяхова почала відповідати на питання підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. У ході діалогу, шанувальникам пари вдалося дізнатися, що малюка похрестять 8 серпня.

 

Скріншоти особистої сторінки Каті Репяхової

Це збило з пантелику багатьох фанатів, які знають, що Віктор Франкович — неправославна людина. Молода дружина співака відповіла на це лаконічно. Мовляв, вона взагалі не хоче хрестити, але батько так вирішив. Причину такого вчинку зі сторони Павліка вона не пояснила, як і не аргументувала його позицію. Натомість про це себе вона сказала, що вважає за необхідне, щоб дитина сама забажала прийняти релігію.

Віктор Павлік та Катя Репяхова
Віктор Павлік та Катя Репяхова

Можливо це пов’язано зі смертю його сина Павла, який пішов з цього світу через саркому. Адже за Біблією, людина, яка не була хрещена за життя, не зможе увійти у ворота раю. А втрата сина могла серйозно вплинути на страхи артиста за душу його спадкоємця. Однак, сподіваємося, що це ніяк не пов’язано з тривогами Віктора Франковича, яких і так вдосталь.

Схожі статті