Марину Боржемську після розлучення з Узелковим нескромно обіймає інший: солідний кавалер в костюмчику (ФОТО)

Зіркова фітнес-тренерка Марина Боржемська заінтригувала шанувальників неоднозначними фото з приємним чоловіком.

Про розлучення з боксером В’ячеславом Узелковим Марина Боржемська повідомила в грудні 2018-го після 19 років у шлюбі. У них народилося двоє спільних дітей – син Роберт і дочка Олівія, які залишилися жити з мамою.

Героїня нашої сьогоднішньої статті довгий час приховувала причини розставання, однак в підсумку розкрила далеко не найпривабливіщі подробиці про спільне життя зі спортсменом. Як виявилося, в їхній родині мало місце фізичне і психологічне насильство з боку В’ячеслава, тому наодинці з ним Марина тепер зустрічатися побоюється.

В'ячеслав Узелков
В’ячеслав Узелков

Хоча діти були маленькими, коли все це відбувалося, вони розуміли, що тато ображає маму. Це відбилося на їхньому спілкуванні з Узелковим – дітлахи не горять бажання з ним бачитися, але Боржемськая стверджує, що не налаштовувала спадкоємців проти колишнього.

Варто зазначити, що після розлучення Марина з дітьми була змушена з’їхати до батьків, оскільки нажиту в шлюбі спільну квартиру В’ячеслав попросив переоформити на його матір. Фітнес-тренерка у відповідь не стала скандалити і з легкістю на душі погодилася:

“Мабуть, я віддаю те, що я повинна віддати, бо саме цінне в мене вже є – це діти”.

Марина Боржемська з дітьми
Марина Боржемська з дітьми

Публіку дуже підкуповує позитивний погляд Боржемської на життя та її відкритість, тому в соцмережах її постійно підтримують добрим словом. Марина, в свою чергу, радує шанувальників новими фото і відео, а на цей раз в мікроблозі зірки з’явилися кадри з імпозантним чоловіком в брюках і білій сорочці. Звуть його Андрій Жельветро, ​​він експерт на СТБ і психолог.

На першому знімку кавалер міцно обійняв спортспенку, а на наступному з посмішкою подивився на неї, поклавши руку на талію. До речі, обручки на ньому немає.

Марина Боржемства та Андрій Жельветро, скріншот з Інстаграму фітнес-тренерки
Марина Боржемства та Андрій Жельветро, скріншот з Інстаграму фітнес-тренерки
Марина Боржемства та Андрій Жельветро, скріншот з Інстаграму фітнес-тренерки
Марина Боржемства та Андрій Жельветро, скріншот з Інстаграму фітнес-тренерки

Більше того, в його профілі Інстаграм нещодавно з’явилося фото з Боржемською прямо з ліжка. Користувачі мережі сподіваються, що вони пара, адже разом виглядають красиво і щасливо.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.