Відомі українки, які не йшли у декрет і працювали вагітними: Катя Осадча, Тіна Кароль, Лідія Таран та інші

Робота на телебаченні і в шоу-бізнесі вимагає повної віддачі, тому багато українських зірок навіть не знають, що таке декретна відпустка довжиною в три роки.

Героїні нашої сьогоднішньої добірки вміло поєднують кар’єру з материнством та цілком можуть давати іншим мамам майстер-класи по цій темі.

Катя Осадча

Зараз ведуча програми “Світське життя” знаходиться в щасливому очікуванні третьої дитини (другої в шлюбі з Юрієм Горбуновим). Незважаючи на своє цікаве положення, вагітна Катя Осадча працює на повну силу навіть на останніх термінах – їздить у відрядження, бере інтерв’ю у знаменитостей, а також займається ремонтом в заміському будинку.

Втретє вагітна Катя Осадча
Втретє вагітна Катя Осадча

Приблизно такий же режим був у Катерини і під час минулої вагітності. Більш того, весілля з Горбуновим вона зіграла всього за пару тижнів до пологів. Вражає!

Тіна Кароль

Поп-діва української естради одночасно гастролювала по країні і носила під серцем свого єдиного сина Веніаміна від покійного чоловіка Євгена Огіра. Не минуло й місяця з моменту його народження, як Тіна Кароль знову повернулася на сцену.

Вагітна Тіна Кароль
Вагітна Тіна Кароль

Наталія Мосейчук

Ведуча ТСН і “Право на владу” Наталія Мосейчук мама двох синів – старшого Антона і молодшого Матвія. Журналістка не приховує, що їй не так вже й просто поєднувати кар’єру і материнство, але навіть при своєму насиченому робочому графіку вона завжди в курсі, де її діти, що у них відбувається і чим вони займаються.

“Я вийшла на роботу, коли сину Матвію було чотири з половиною місяці, тому що на 1+1 мене чекали і звали, я потрібна була тут. Йшла в декрет за 10 днів до пологів”, – розповідала Наталія.

Вагітна Наталія Мосейчук
Вагітна Наталія Мосейчук

Лідія Таран

Колега Наталії Лідія Таран виховує доньку-підлітка Василину від шоумена Андрія Доманського. Декрет у теледіви промайнув швидко – працювала до останнього, потім народила і вийшла на підсумкову щотижневу програму ТСН.

Лідія Таран з донькою Василиною
Лідія Таран з донькою Василиною

Схожі статті