Зірки, які не дивлячись на публічний осуд, вийшли заміж за своїх роботодавців: Каменських, Брежнєва та інші

Шлюби між підлеглими та роботодавцями доволі поширене явище в усіх сферах. Хто ж з представників шоу-бізнесу наважився на такий крок?

Настя Каменських і Потап

П
Потап і Настя Каменських на яхті

Впродовж багатьох років Настя Каменських та Потап виступали у якості дуету. При цьому Олексій Потапенко був продюсером та композитором. Партнери довгий час не могли полагодити між собою, а невдовзі після того, як Настя стала сольною співачкою стало відомо, що пара одружилася. Достовірно невідомо, чи була Настя коханкою, адже Олексій був одружений на Ірині Горовій.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе перебували у таємному романі. Справа в тому, що обидва були одруженими. Коли дружина Костянтина дізналася про його зради, вона одразу ж подала на розлучення. Пізніше продюсер зізнався, що не очікував такої реакції і був впевнений, що вона пробачить і все буде добре. Після того, як родина чоловіка зруйнувалася, він запропонував підопічній вийти за нього заміж.

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Початок романтичних стосунків між Альбіною Джанабаєвою та Валерієм Меладзе беруть свій початок з двотисячних. Дівчина розпочинала свій творчий шлях, як бек-вокалістка співака, і саме тоді зав’язався роман. Валерій, як і його старший брат, був одружений і більше 10 років жив на дві родини. Коли його дружина Ірина дізналася про зраду, так само подала на розлучення. Зараз у Валерія по три дитини від кожного шлюбу.

Віктор Павлік та Катя Репяхова

Віктор Франкович та Катя Репяхова

Коли Катя влаштувалася до Віктора Павліка концертним директором, він не сприймав дівчину всерйоз. Але дуже скоро між ними зав’язалися романтичні стосунки. Дівчина довгий час запевняла журналістів, що ніколи не була його коханкою. Втім, в її публікації в соцмережах говорилося, що їхньому з Павліком коханню аж 6 років, що означає, що Віктор Франкович закрутив з підлеглою щодо того, як вони з дружиною дізналися діагноз сина, який згодом помер від саркоми, і тим паче набагато раніше розлучення.

Йосип Пригожин та Валерія

У двотисячних Валерія активно розповідала про те, як її колишній чоловік над нею знущався. Жінка пройшла крізь пекло. Та згодом вона знайшла собі іншого продюсера, і як виявилося, іншого чоловіка. Вона була вражена м’якістю та відношенням до неї чоловіка, і наважилася вийти за нього заміж. Йосип Пригожин так і залишається її продюсером. А їхньому шлюбу майже 20 років.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.