Тіна Кароль розповіла, що Євгена Огіра скосила не просто онкологія: “Рука не рухалася. Тілом не володів”

Тіна Кароль та Євген Огір не тримали у таємниці біду, яка з ними трапилася. Та з'ясувалися нові подробиці.

Євген Огір справляв враження міцного чоловіка, поруч з яким Тіна здавалася найтендітнішою квіткою. Та хвороба не пошкодувала знаменитого продюсера і дуже швидко прикувала його до лікарняного ліжка. Його дружина робила все можливе, щоб врятувати коханого, але все було марним.

Тіна Кароль та Євген Огір в останній рік життя чоловіка

В останні роки Євген катастрофічно змарнів, а Тіна лише у 2020 році наважилася розповісти, що ж врешті-решт погубило її чоловіка.

Версія про онкологію

Поп-діва не приховувала: її коханий страждає від захворювання шлунку. У чоловіка діагностували онкологію. На лікування возили навіть до Німеччини. Втім, наслідки хвороби, які вирішили хід останніх днів життя Євгена виявилися ще страшнішими.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

“Він боровся до кінця. До тих пір, до кінця, коли вже свідомість було таким, що він не розумів. Рука вже не рухалася, він не володів своїм тілом”, – розповідала в інтерв’ю артистка.

За словами Тіни, Євген не вірив, що сили його покидають. Коли чоловіку стало геть зле, поп-діва навіть ізолювала малюка Веніаміна від нього. Зірка згадує, що у коханого було ледь не помутніння свідомості. Їй довелося забрати у нього телефон.

У ті моменти її попереджали, що кінець близько і радили швидше оформити спадок, але Тіна знала, що раз сам Євген при світлій пам’яті цього документа не склав, то користуватися ситуацією вона не буде. Артистка стверджувала, що не має такого права.

Згодом у житті Тіни з’явиться можливість стати знову коханою, але що не склалося у стосунках з Даном Баланом? Дивіться у відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.