Знайшлася екс-дружина Анатолія Хостікоєва Людмила: симпатична жінка, але не конкурентка Наталії Сумській

Анатолій Хостікоєв назавжди віддав своє серце Наталії Сумській. Та до зустрічі з нею у чоловіка вже були романи і шлюби.

Анатолій Хостікоєв – видатний актор, який свого часу підкорив серце не одної фанатки. Чоловіка навіть ревнувала Наталія Сумська до своєї рідної сестри, коли артистки грали у серіалі “Роксолана”.

Ольга Сумська і Анатолій Хостікоєв

Тоді у телеепопеї чоловік грав харизматичного султана Сулеймана, а Ольга його кохану. Втім, стосунки у реальне життя зірки не перенесли, а сестри згодом знайшли іншу причину, аби не спілкуватися роками.

Втім, Анатолія Хостікоєва були і інші не екранні пасії. До шлюбу з Наталією, він був двічі одружений. Має старшого сина від попередньої дружини.

Як звати жінку, яка полонила серце видатного актора?

Дружина, яка народила первістка Анатолію Хостікоєву звати Людмила Кубюк. Вона також акторка. Грала у кіно, але згодом вирішила присвятити себе театру.

Друга дружина Анатолія Хостікоєва Любов Кубюк
Друга дружина Анатолія Хостікоєва Любов Кубюк

У шлюбі пара була у 1980-х роках. Про їх стосунки відомо мало, адже попри свій талант та безліч зіграних у театрі ролей, Любов не дає гучних інтерв’ю та не з’являється на телевізійних шоу. У 1981 році вона стала мамою. Народився син, якого назвали Георгієм.

До речі перша дитина Анатолія пішла стопами батька. Георгій – актор і телеведучий. На початку 2000-х він навіть був у колективі антрепризи “Компанія Бенюк-Хостікоєв”.

Не відомо коли саме розпалася творча родина. Анатолій не любить говорити на тему колишніх стосунків, лишаючи місце тільки для своєї нинішньої обраниці.

Схожі статті