Колишні чоловіки знаменитостей, яких стерли з зіркової біографії: екси Наталії Мосейчук, Ребрик та інших

Хто з зірок не бажає нічого розповідати про колишніх чоловіків? Усі деталі в статті.

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук з чоловіком
Наталія Мосейчук з чоловіком

Перш ніж влаштувати успішну кар’єру на телебаченні, Наталія Мосейчук була заміжня та жила у провінції. Від першого обранця вона народила первістка Антіна, якого зараз виховує вітчим Ілля. Згодом тележурналістка наважилася на розлучення та приїзд з Житомира до Києва. З якоїсь причини зірка навідріз відмовляється розповідати про екс-чоловіка. Невідомо ні як його звали, ні ким він працював. Але зірка дала зрозуміти: з колишнім не спілкується і навіть не знає як в нього справи.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Поговорюють, що до знайомства з Вадимом Поляковим співачка була заміжня. Однак, ця інформація не підтверджена. Коли екс-продюсерка виконавиці давала ексклюзивне інтерв’ю про минуле Суперблондинки, вона і словом не торкнулася теми раннього заміжжя Олі. Сама артистка ніколи не згадувала про те, що мала іншого чоловіка.

 Лілія Ребрик

Лілія Ребрик в молоді роки

Коли Лілія Ребрик вперше зустрілася з Андрієм Диким, вона була заміжня. Але і серце танцюриста не було вільним. Доля розпорядилася таким чином, що знаменитості закохалися і вирішили покинути обранців, щоб возз’єднатися. Про першого чоловіка нічого невідомо.

Марічка Падалко

Марічка Падалко
Марічка Падалко

До зустрічі з політиком його Єгором Соболєвим  Марічка перебувала у шлюбі з іншим. Втім, бажаних дітей союз їй не приніс, а щастя і подавно. Знаменитість наважилася на відчайдушний крок та пішла на сліпе побачення з політиком, про що ніколи не шкодувала. Протягом року зірка завагітніла і стала дружиною Єгора.

Схожі статті