Телевізійні “романи” знаменитостей, які не виходять з голови: Кароль і Балан, Могилевська і Яма та інші

Деякі стосунки між зірками спеціально прописані сценаристами для підняття рейтингів. Хто зі знаменитостей став частиною подібного шоу?

Для того, щоб підняти рейтинг чергового телевізійного проєкту продюсери готові на будь-що. Найголовніше — аби зірки погодилися на запропонований їм концепт. У погоні за славою, зірки йшли на нечувані речі.

Флірт, гра на публіку, поцілунки та ревнощі — усе це можна було побачити у виконанні Тіни Кароль або Влада Ями. Однак, після закінчення проєктів глядачі натикалися на неприємну правду: екранні стосунки не мали нічого спільного з тим, що відбувалося поза камерами.

Дан Балан та Тіна Кароль

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Дан Балан і Тіна Кароль впоралася з поставленим завданням краще, ніж планувалося. Після того, як продюсер шоу “Голос країни” Володимир Завадюк зізнався у тому, що роман між знаменитостями був штучним, фан-база зіркової пари розгнівалася не на жарт і змусила зірок відповісти за свій вчинок. Втім, ані Балан, ані Кароль не визнали провини і наполягають на безневинності своєї гри.

Наталія Могилевська і Влад Яма

Наталія Могилевська і Влад Яма

Наталія Могилевська і Влад Яма свого часу добре підняли рейтинги першого сезону шоу “Танці з зірками”. Між знаменитостями була не тільки хімія, але й сценічні поцілунки. Цікавий факт: поки глядачі мріяли про весілля знаменитостей, Влад Яма тим часом залицявся до своєї майбутньої дружини ЛіаниєєєЦікавий факт: поки глядачі мріяли про весілля знаменитостей, Влад Яма тим часом залицявся до своєї майбутньої дружини Ліліани.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський

Ольга Мартиновський та Володимир Ярославський також інтригують публіку неоднозначними відносинами, які демонструються на публіку. Фанати кулінарного проєкту “МастерШеф” не можуть уявити цих двох в обіймах інших. Але їм доведеться змиритися з тим, що телевізійна хімія живе тільки у студії.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.