Налякану Лоліту Мілявську зачинили у торговому центрі проти волі: як співачка опинилася в такому стані?

Лоліта Мілявська здивувала фанатів новиною прямо з торгівельному центрі.

Лоліта Мілявська хоча і не є активною користувачкою соціальних мереж, вона ніколи не забуває публікувати найцікавіший контент в Інстаграм. Нещодавно артистка повідомила про цікаву ситуацію, яка сталася з нею. Артистка вважає, що у її віці переживати подібні речі — чистий героїзм.

Лоліта загубилася у торгівельному центрі вночі і опинилася зачиненою

Відповідний відеоролик з’явився на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

“Лю-ю-юди, що робити, якщо ти залишився в торговому центрі вночі один? Я просто міряла костюм, не було мого розміру, мені закололи ззаду … Мама … Три години ночі … ***дь!” – скаржиться на камеру Мілявська, пересуваючись по торгівельному центру в білому двобортному костюмі, заколотому на спині двома канцелярськими скріпками.

Безпосередньо в публікаціі 57-річна співачка уточнила, що в торговому центрі проходили зйомки з її участю, які закінчилися о шостій ранку. Тому не варто хвилюватися за артистку, ми впевнені що її випустили одразу.

“У моєму віці це подвиг. Але має бути красиво, весело і інформативно “, – зазначила Мілявська.

За кілька годин відео з Лолітою подивилися в соцмережі майже 670 тис. разів.

Нагадуємо, що не так давно Лоліта Мілявська вперше за довгий час показала свою сонячну доньку. Дівчина помітно підросла і вражає, як своїми інтелектуальними здібностями, так і вродою. Користувачі мережі дуже позитивно сприйняли фотографію з донькою і засипали зіркову спадкоємицю компліментами.

Схожі статті