Колишній чоловік Юлі Зайки з “Холостяка” Юсипчук хоче відбити Настю Каменських у Потапа: “Скоро побачите”

Незабаром після поразки в "Холостяку-11" фіналістка проєкту Юлія Бельченко сколихнула мережу новиною про весілля з телеведучим Богданом Юсипчуком.

Церемонія одруження Юлі Зайки і Богдана Юсипчука відбулася 26 липня. Враховуючи, що раніше молодята не заявляли про себе як про пару, частина прихильників запідозрила у тому якийсь підступ і відмовлялася вірити в те, що весілля справжнє. Втім, вони мали рацію – через пару днів новоспечене подружжя пояснило, що це була рекламна кампанія нової локації для свят.

Юля Зайка і Богдан Юсипчук
Весілля Юлі Зайки і Богдана Юсипчука

Хто тільки не обговорював те, що відбувається. Осторонь не залишилася навіть переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан. Зараз же Бельченко і Юсипчук живуть своїми життями, хоча фанати досі продовжують запитувати їх одне про одного.

Так, телеведучого в соцмережах запитали, чи подобається йому Юля як жінка. Ось що він відповів:

“Друзі, ну Юлія Зайка, напевно, подобається багатьом чоловікам – симпатична, розумна. Звісно так. Відповідь – так”.

Богдан Юсипчук зізнався про свої справжні почуття до Юлії Зайки
Богдан Юсипчук зізнався про свої справжні почуття до Юлії Зайк

Проте, на стосунки з нею Богдан навіть не натякає, зате публікує нові фото з іншими красунями. На цей раз поруч з Юсипчуком опинилася дружина Потапа Настя Каменських, яка позувала в сміливому вбранні з декольте до самого пупка:

“Настя Каменських виявилася дуже класною і відкритою. Скоро побачите нас в одному ролику. А вам подобається творчість Насті?”, – підписав знімок ведучий.

Богдан Юсипчук разом з Настею Каменських
Богдан Юсипчук разом з Настею Каменських

Коментатори не тільки підтримали розмову з Богданом, а й обсипали зірок компліментами. Не можна не відзначити, що вони дійсно разом дуже гарно виглядають. Для Потапа це буде тим ще сюрпризом.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.