Колишня дружина Дзідзьо розповіла про жінку, яка заважала їхньому шлюбу: “Налаштовувала Михайла проти мене”

Колишня дружина Дзідзьо співачка Славія дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про складнощі шлюбу з артистом.

Михайло і Ярослава Хома подали на розлучення навесні 2021-го після 20 років стосунків. DZIDZIO був небагатослівний і не розкривав конкретних причин розставання, тоді як SLAVIA з легкістю приймала запрошення на численні інтерв’ю, де розповіла, як їй жилося в статусі дружини відомого співака.

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Як виявилося, Ярослава і сама довгі роки мріяла про сцену, проте Михайло її ідею не підтримував, намагаючись вберегти від всіх складнощів шоу-бізнесу. Втім, Славія вважає, що він просто в неї не вірив. До того ж він досить довго приховував від громадськості наявність дружини і не спростовував чутки про роман з Ольгою Цибульською, що для жінки було дуже неприємним.

Дзідзьо і Оля Цибульська
Дзідзьо і Оля Цибульська

Тим не менше, вона зізнається, що не тримає зла на колишнього чоловіка і вдячна йому за все. А судячи з того, що Ярослава живе в купленій Дзідзьо квартирі в елітному житловому комплексі під Києвом, розійшлися вони друзями. Але заможним життям екс-пара могла похвалитися далеко не відразу.

У бесіді з Gazeta.ua SLAVIA зізналася, що під час навчання в Київському університеті культури і мистецтв їм в столиці було складно знайти квартиру за тодішніми фінансовими можливостями, тому молоділ юди оселилися у подруги Михайлової тітки:

“Так ми почали жити: в одній кімнаті тітка Маша, ми в другій, а в третій – ще квартирант. Господиня була своєрідна, і з власними правилами. Вона мені розповідала, як треба жити. Іноді тітка Маша налаштовувала Михайла проти мене. Казала, що жінка має все встигати. Та насправді я їй вдячна за ту школу життя”.

Ярослава Притула-Хома
Ярослава Притула-Хома

Своє перше власне житло подружжя придбало набагато пізніше, і не в Києві, а в рідному Новояворівську.

Схожі статті