Санта Дімопулос відповіла на хвилююче питання: чому її син Даніель від Андрія Джеджули не живе разом з нею?

Санта Дімопулос відповіла на питання, яке хвилювало багатьох.

Відома українська співачка та спортсменка Санта Дімопулос вже декілька тижнів відпочиває у Греції. Останні декілька років знаменитість може дозволити собі місяцями насолоджуватися подорожами до різних країн світу. Відпочиває вона завжди з дітьми, однак, інколи стаються непередбачені речі, які змінюють хід подій. Як наприклад, нещодавно вона не змогла взяти з собою старшого сина Данієля, через те, що він захворів на коронавірус. Зірка не захотіла змінювати планів і тому залишила дитину вдома.

З ким живе Денієль?

Вочевидь, це і стало причиною, з якої одна з підписниць зірки подумала, що хлопчик не живе з матір’ю. Вона поцікавилася у Санти, з якої причини Данієль не разом з нею.

Дімопулос одразу відреагувала — зірка написала у публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що Денієль завжди живе з нею, і що вона гадки немає, звідки користувачка взяла, що стан справ зовсім інакший.

Варто відмітити, що батько Данієля Андрій Джеджула зараз знаходиться у центрі скандалу. Чоловік розлучається зі своєю дружиною Юлією Леос, яка робить усе, щоб забруднити і без того заплямовану репутацію шоумена. Жінка запевняє користувачів, що стала жертвою насилля, а також розповідає про усі негаразди, які стаються між нею та Андрієм, включаючи подружні зради.

Метою Юлії є розлучення у найкоротший термін. При цьому зовсім нещодавно обидва стали батьками. Спільна донечка Андрія та Юлії залишиться з мамою. Принаймні, Леус не планує залишати доньку на батька.

Схожі статті