Катя Осадча народила сина: надій Юрія Горбунова не справдила і лишилася сама без чоловіка у пологовому

Катя Осадча втретє стала мамою. Вона подарувала Юрію Горбунова синочка, але дитина виявилася справжнім сюрпризом. Дізнайтеся чому.

Вчора, 19 серпня теледіва Катя Осадча стала багатодітною матір’ю. Третя для неї і друга дитина для Юрія Горбунова була бажаною і довгоочікуваною.

Катя Осадча і Юрій Горбунов стали батьками вдруге
Катя Осадча і Юрій Горбунов стали батьками вдруге

Пара тривалий час приховувала той факт, що чекає малюка. Катя не давала коментарів та старанно приховувала животик. На останніх місяцях зірка навіть не сходила з робочої дистанції та продовжувала зніматися у шоу “Світське життя”. Буквально за кілька днів до пологів була на інтерв’ю.

Юрій Горбунов полишив Катю Осадчу

Радісний батько одразу поділився світлиною після появи на світ синочка. Втім, вже сьогодні Катерина лишалася сам на сам з новонародженим у лікарняних стінах. Чому так сталося? Осадча дала вже інтерв’ю програмі “Сніданок” на телеканалі “1+1”. У кадрі артистка з’явилася з легким акуратним мейкапом, але без укладки. Видно, що вчора її вже вітали з появою дитини.

Катя Осадча

За словами теледіви Юрій поїхав зі старшим сином додому, адже попри таку радісну подію, як народження дитини, звичайні буденні обов’язки ніхто не відміняв і парі доведеться ще краще планувати час та розподіляти свої задачі.

Катя Осадча

Цікаво, що насправді пара чекала не сина, а дуже хотіла доньку. До останнього вірили, що буде дівчинка, а Катя навіть вже й ім’я підібрала. Втім, життя розпорядилося так, що у подружжя народився ще один хлопчик.

Щаслива мама сміється і зазначає, що тепер має гарно подумати, як же назвати свій подарунок долі.

Схожі статті