Наталія Могилевська потрапила в шоу-бізнес завдяки дуже впливовому чоловіку: не талантами єдиними

Наталія Могилевська зізналася перед зірковою аудиторією, кому частково зобов'язана своїм успіхом.

Наталія Могилевська завжди була провідною артисткою в українському шоу-бізнесі. Їй вдалося влитися у цю середу швидко та безболісно. Якщо серед однокласників та однолітків вона була вигнанцем, то серед артистів вона була “своєю”. На неї завжди звертали увагу, її вокалом завжди захоплювалися. Наталія знала, як подати себе правильно і як не дозволити іншим поводитися з собою, як з недостойною цих лаврів. Здається, що вона досягла цього лише силу свого таланту, але це не так. Поряд з Могилевською, виявляється були доволі впливові люди, які завжди були її тилом.

Наталя Могилевська розповіла правду

Вчора Наталя Могилевська була спікером на премії “Українська легенда”, де Юрій Рибчинськиц отримав нагороду. Під час своєї промови співачка зробила для деяких фанатів справжнє відкриття — вона з юності була близька з Рибчинським, і знаходилася під його опікою.

“Я заздрю сама собі. Не лише тільки тому, що я щаслива жити в один час з таким генієм. А ще й тому що довгі роки я можу називати вас не тільки своїм вчителем, але й другим батьком. Тому що мало хто знає, що перед смертю мій тато сказав: “Юра, не залиш Наташу”, — розплвіла Могилевська, стоячи на сцені перед знаменитостями.

Варто відмітити, що батько співачки помер дуже давно, коли вона була юною дівчиною. А в біографії артистки, яка доступна для ознайомлення у мережі, не включає присутність Рибчинського. Тож для деяких шанувальників творчості співачки ця інформація може бути дійсно вражаючою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.