Як виглядає двійник Насті Каменських? Точна копія дружини Потапа, тільки не вагітна (ФОТО)

У мережі знайшли двійника співачки Насті Каменських. Дівчина так схожа на дружину Потапа, що шанувальники не змогли відрізнити її від неповторного "оригіналу".

Настя Каменських завоювала любов публіки ще в дуеті Потап і Настя, який був створений у 2006 році. Кучерява і красива брюнетка з чаруючим вокалом ідеально доповнила репера, тому їхній перший же спільний кліп на пісню “Без любви” став одним з найяскравіших хітів вітчизняної естради.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

У 2017-му артисти повідомили про творчу паузу, під час якої Настя зайнялася сольним проектом NK, а Потап почав розкручувати групу MOZGI. Крім музичної кар’єри, Каменських веде свій відеоблог і регулярно публікує нові фото в соцмережах. Там зірка ділиться подробицями сімейного життя з Потапенко, показує закулісні моменти перед виступами і ще багато чого іншого.

Особливо Настя любить хвалитися своїм купальним гардеробом, отримуючи у відповідь від підписників зворотний зв’язок. Понад п’ять мільйонів фоловерів співачки залишають масу коментарів і оцінок “Подобається”, але так само багато під постами Каменських і критики. Мовляв, надто надто відверта її поведінка на публіці.

Настя Каменських
Настя Каменських

Втім, NK така не одна. Причому в прямому сенсі цього слова. Так, на сторінці програми “Зірковий шлях” в Інстаграмі з’явилося порівняння фотографій Насті та відомої румунської співачки INNA.

Настя Каменських та її двійник – співачка INNA
Настя Каменських та її двійник – співачка INNA
Співачка INNA
Співачка INNA

Вони виглядають як справжні двійники, з чим згодні і численні коментатори:

  • “Дуже схожі!”;
  • “Капець, я думав це дві Насті!”;
  • “Реально однакові”;
  • “Копія”;
  • “Взагалі не відрізнити”;
  • “Кучері однакові, а ось фігурка різна. Інна дуже шикарно виглядає”, – пишуть користувачі.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Варто зазначити, що Каменських на відміну від Інни останнім часом раз у раз підозрюють у вагітності. Ймовірно, тому їхні параметри не зовсім збігаються.

Схожі статті