Ольга Фреймут заборонила жінкам виходити в люди сонними і втомленими: “Навіщо комусь псувати настрій?”

Відома телеведуча Ольга Фреймут поза блакитними екранами вчить українців правилам хороших манер, чим не перестає гнівити публіку.

Ольга Фреймут почала свій шлях на телебаченні ще з ранкового шоу “Підйом” на Новому каналі. З тих пір за її плечима залишилися безліч популярних і не дуже проєктів, але завдяки лише одному з них героїню нашої сьогоднішньої статті знають як головного ревізора країни.

Крім того, що Оля знає всі тонкощі сфери обслуговування, вона також є знавцем етикету. Фреймут написала не одну тематичну книгу і провела не один майстер-клас. І якщо за це потрібно платити, то міні-уроки від телезірки в соцмережах може подивитися будь-хто з бажаючих. Причому їх вона дає регулярно.

Ольга Фреймут повчила українців їсти устриці
Ольга Фреймут повчила українців їсти устриці

На цей раз у себе в Інстаграмі Ольга Фреймут вийшла на зв’язок з шанувальниками невиспаною, заборонивши іншим жінкам робити так само:

“Пані не має з’являтися невиспаною на люди. Якщо сонна, втомлена, зажурена, краще залишитися вдома. Навіщо комусь псувати настрій поганим виглядом і настроєм? У мене виправдання – джетлаг, реакція на новий час”, – написала вона.

Скріншот з Інстаграму Ольги Фреймут
Скріншот з Інстаграму Ольги Фреймут

Джетлаг Оля відчуває, тому що знаходиться в Каліфорнії, де зовсім інший часовий пояс в порівнянні з Україною. У США знаменитість полетіла разом зі своєю старшою дочкою Златою, яку вона народила від британця. Спадкоємиця Фреймут тепер буде жити і вчитися в Америці, де зірка допомагає їй облаштуватися.

Ольга Фреймут разом зі Златою у Каліфорнії
Ольга Фреймут разом зі Златою у Каліфорнії

Також у телеведучої є двоє молодших дітей від шлюбу з генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотко. Ще до весілля Ольга народила сина Валерія, а вже після одруження на світ з’явилася дочка Євдокія.

Схожі статті