У Тіни Кароль новий хлопець? Поп-діву засікли в обіймах молодого учасника “Х-фактору”: “Вони разом”. Деталі

Тіна Кароль так і не змогла вийти заміж після кончини Євгена Огіра. Втім, вона ще досі хоче почуватися бажаною жінкою.

Тіна Кароль. Їй було лише 27 років, коли довелося самій взятися за господарство та виховання сина. Євген Огір покинув цей світ швидко, тихо. Він так і не зміг подолати хворобу. Поп-діва надовго зачинила своє серце від нових стосунків.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Та цього року зірка вперше в інтерв’ю почала розповідати, що вона хоче романтики та хоче почуватися цікавою для чоловіків жінкою. Минула інтрига з Даном Баланом не завершилася стосунками. Співак взагалі пропав з медійного простору після того, як у мережі почали підозрювати артистів у використанні роману у якості піар-ходу.

Ця історія з молдавським мачо тьмяніє на фоні того, що у мережі спливли ніжні світлини поп-діви разом з 23-річним учасником “Х-фактору”. Фото показав на своїй сторінці в інстаграмі Нікіта Ломакін, який став учасником проекту Тіни “Молода кров”.

“Моя королева”, – пише натхненно юнак.

Нікіта обіймає співачку, яка не може приховати емоцій від букету, який їй подарували. Та наступний кадр не лишив нікого з прихильників байдужим. Тіна поклала голову на коліна співаку, а той близько над нею схилився.

Тіна Кароль і Нікіта Ломакін

У коментарях здійнялася хвиля коментарів:

  • Ох, Микита. Таку дівчину вкрав
  • Я в захваті
  • Я не зрозуміла вони разом чи шо
  • То з Баланом, тепер з Микитою

Відомо, що раніше співак був у стосунках з танцівницею балету Мішель Андраде. Тіна Кароль своєю чергою не прокоментувала такий сміливий відеоряд на сторінці Нікіти.

Схожі статті