Лідія Таран зізналася, що не жила все літо разом з донькою: відправила дитину Доманського до чужих людей

Лідія Таран зараз виховує доньку самотужки, встигаючи ще зніматися на телеканалі. Та, виявляється, одинока мама не церемониться з дозвіллям дитини.

Майже 14 років тому яскрава ведуча Лідія Таран стала мамою. Дитину народила від коханого чоловіка Андрія Доманського, який згодом її полишить. Та навіть розрив стосунків не змусив зірку менше любити свою доньку. Василісу артистка вважає своїм головним досягненням та натхненням.

Вагітна Лідія Таран разом з Андрієм Доманським

Ще пару років і доньку можна записувати у наречені – так швидко виросла дитина Лідії. Виявляється, домашньою дівчиною Василісу важко назвати. Зіркова мама показала, як провели вони літо. Виявляється, молодша Таран велика шукачка пригод: відправили витрачати підліткову енергію її у літні табори. Цього літа їх було аж три на сезон.

“Моя дика Вася повернулась в кам’яні джунглі. Позаду 3 табори. Один мандрівний з наметами. Один веганський. Останній з конями – організувала сама”, – написала натхненно телеведуча.

З рідною донькою хотіла провести час і сама знаменитість. Навіть відпустку взяла для того, щоб присвятити себе відпочинку та спілкуванню. Експеримент не справдив надій. Ось, що пише артистка:

“Провал літа – відпустка з мамою (з останніх сил, ледь відмучилась)”

Дуже пишається Лідія тим, що її дитина навчилася стежити за конями, жити у горах та готувати страви. Попри це артистка бідкається, що всі ці навички не згодяться Василісі у школі, до якої і так у дівчини не лежить душа. Втім, час покаже, чи зможе наука зацікавити цю норовливу пластунку.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.