Нова ведуча новин “ТСН” Наталія Островська зібралася переїжджати до села: не спрацювалася з колегами?

Наталія Островська чи то вдало пожартувала, чи то дійсно зібралася до села.

Наталія Островська досі приймає привітання щодо нової посади, яку вона отримала у телевізійній програмі новин “ТСН”. Про більший підйом у журналістській кар’єрі годі й бажати, адже бути ведучою у цій студії — пік, і вище може бути тільки управлінська позиція.

Нова зірка тепло приймає ці привітання, і не обділяє жодного шанувальника своєю увагою. Адже оцінка нашої роботи іноді буває неймовірно важлива, особливо на початку нового шляху.

Нова посада — нові проблеми

Однак, усі ми знаємо, чому життя знаменитості буває дуже важким. У зірок з’являються хейтери або ж сталкери, які без кінця надсилають повідомлення, або пишуть дивні речі на пошту. Винятком не стала і Наталія, яка вже смакує життя знаменитості.

Скріншот сторінки Наталі Островської

Так, якийсь підписник вирішив, що Наталя Островська зможе копати картоплю у селі і поділився з нею цією думкою. Наталя відреагувала з гумором. Вона опублікувала повідомлення на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і жартома написала про намір поїхати до села. Наврядче Островська хотіла б цього насправді.

Нагадуємо, що нова зірка “ТСН” проводить нічні ефіри. Судячи з усього, її позиція не досить міцна на даний момент, але Наталія подає великі надії, адже професійно впоралася з усіма прийдешніми ефірами. До того ж, вона вже полюбилася глядачу, який намагається дізнатися її краще.

Дівчина інтригує аудиторію: вона обіцяє розповісти і про свою сім’ю, і про свій шлях до цієї посади. Мовляв, усьому свій час. Сподіваємося, що Наталія Островська залишиться у студії надовго, і зможе виправдати покладені на неї надії, і бездоганно виконувати свої обов’язки.

Схожі статті