Після народження шостої дитини Валерій Меладзе втік до України: не витримав випробування батьківством?

Валерій Меладзе став вкотре батьком. Його молода дружина Альбіна подарувала йому донечку. Зараз новоспечений тато повернувся до роботи.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва ростять вже трьох спільних діток. 25 квітня на світ з’явилася донечка. Тепер пара активно ділиться у мережах тим, як дається їм виховання малечі.

Звісно перші місяця життя – нелегкі. Дитина без матері просто не може обійтися: годування, догляд – все це зараз упало на плечі тендітної Альбіни. Валерій не сидить без діла, а допомагає своїй дружині.

Та зараз музикант має заробляти для родини. Артист вже активно веде концертну діяльність. Крім цього виявилося, що Валерія Меладзе залучили до нового проєкту на телеканалі “Україна” – “Співають всі”. Цікаво, що в інтерв’ю знаменитість згадує про маленьку дитину.

Однією з перших прибуття до України співака відзначила Анастасія Приходько. Зірка вже раніше співпрацювала з братами Меладзе, а близько 15 років тому мала дуетну пісню з Валерієм.

“Через 15 років … “Безответно” зустрілися знову”, – пише співачка.

Стало також відомо, що Меладзе планує також дати виступи у Києві найближчими днями.

У липні Валерій також приїздив до нас заради виступу на фестивалі “Атлас вікенд”. Його візит викликав справжній фурор у прихильників та суперечки серед активістів. Знаменитості закидали те, що він не має громадянської позиції.

Також тодішній приїзд зірки супроводжувався скандальними заявами Ані Лорак і Олі Полякової щодо харасменту з боку братів Меладзе. Валерій навіть не стримався й назвав Суперблондинку “фріком у купальнику”.

Схожі статті