Михайло Заливако втратив справжню зірку: у Юлії Зайки знову з’явився залицяльник, який завалив її квітами

Юлія Бельченко зізналася, що в неї з'явився новий залицяльник.

Не так давно екс-учасниця реаліті-шоу “Холостяк” повідомила про те, що зав’язала стосунки з новим чоловіком. Однак, не встигли шанувальники дівчини порадіти за неї, як дівчина з’явилася на публіці у сльозах і зізналася, що порвала з обранцем.

Скріншоти сторінки Юлії Бельченко

Юлія скаржилася на своє невміння будувати стосунки з чоловіками, а також спитала в аудиторії, що ж з нею не так. Не пройшло і місяця, як у житті молодої красуні з’явилася нова фігура.

Таємний залицяльник

Важко уявити, щоб у такої дівчини не було залицяльників. Нещодавно Юлія зізналася, що кожного дня отримує квіти від таємної персони. Для того, щоб надіслати дівчині букет досить мати просто її номер телефону.

Скріншоти сторінки Юлі Бельченко

Вона поки що не дізналася, хто ж намагається підкорити її серце, але має намір з’ясувати це.

Окрім того, Юлія показала, як виглядають дарунки чоловіка, який так старанно намагається вгодити об’єкту своєї закоханості. Деякі могли б подумати, що це її колега та друг Дмитро, але він прокоментував, що знає, які квіти полюбляє Бельченко, і подарував би їй зовсім інші.

Нагадуємо, що Юлія Бельченко — єдина учасниця проєкту, яка його покинула, а потім повернулася за проханням холостяка. Не дивлячись на прогнози, Зайка так і не змогла закохати Михайла у себе, і програла свої конкурентці Анні Богдан. Зараз пара живе разом і орендує житло у Києві. З Юлією Бельченко Богдан знаходиться у доволі поганих стосунках, адже Зайка дозволила собі коментувати відносини пари публічно. Шанси на примирення дівчат доволі малі, і здається сам Заливако більше не зацікавлений у Юлі.

Схожі статті